От х:

Днес в x:

Yettel търси новите таланти в телекомуникациите

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

До 11 септември студенти и млади специалисти могат да кандидатстват за стажантската програма Hub by Yettel

София, 29.07.24 г. Стартира тазгодишното издание на стажантската програма Hub by Yettel. За девета година телекомът ще посрещне студенти от 3-и и 4-и курс и млади специалисти, готови да се развиват в областта на телекомуникациите. До 11 септември кандидат-стажантите могат да намерят всички обяви по програмата и да кандидатстват през сайта Yettel.bg.

Позициите, които отваря компанията тази година, са в едни от най-динамичните и перспективни области–роботизация и автоматизация на процеси, киберсигурност и AI,разработка на софтуер, инженеринг и анализ на мобилната мрежа, както и работа с големи обеми от данни. За талантите с усет към търговията и маркетинга са ролите, свързани с продуктовото портфолио, дигиталния маркетинг, както и клиентското изживяване в магазинна мрежа.

Стажантската програма Hub by Yettel е с продължителност една година, което е едно от големите ѝ предимства. В този период стажантът има възможност да навлезе в дълбочина в ключови за компанията проекти и да натрупа пълноценен опит. Това от своя страна го прави много по-подготвен и уверен да продължи развитието си в телекома, което е другото предимство на стажа – че дава реална възможност на талантите да бъдат наети на постоянна позиция. От старта на Hub by Yettelпрез 2016 г. досега в програмата са участвали общо 83 стажанти, като близо 85% от тях продължават развитието си в Yettel и до днес.

Всеки стажант има до себе си и ментор, който го напътства през цялото време. Участниците в програмата получават месечно възнаграждение, както и всички придобивки, от които се възползват служителите на оператора – план с неограничени минути и MB, отстъпка за закупуване на мобилно устройство, допълнително медицинско осигуряване, ваучери за храна и др.

Тазгодишното девето издание на стажантската програма Hub by Yettel ще започне на 1 ноември 2024 г. Процесът на подбор включва три етапа. Първият еподаване на документи. Вторият е телефонно интервю, като одобрените след него участват в третия етап – т.нар. „център за оценка“. В него кандидатите получават разнообразни задачи, с които трябва да се справят в реална обстановка. Провеждат и индивидуално интервю с мениджъра на екипа, в който кандидатстват, като могат да зададат своите въпроси и да покажат мотивацията си за развитие.

Повече за програмата ще намерите тук.

 

 

Видеа по темата

Още новини

Последни новини