От х:

Днес в x:

Жена и трима мъже са задържани с наркотици в Хасковско

Четирима души са арестувани с наркотици в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 26.07.2024 г., полицаи са извършили проверка на имот в димитровградското село Странско, обитаван от 23-годишен мъж, криминално проявен. В хода на проверката, под тухла, намираща се в двора на къщата е открито найлоново пликче с клипса, съдържащо суха зелена листна маса с тегло около 3 грама, която при извършен полеви наркотест реагирала на канабис. Мъжът е предал наркотика с протокол за доброволно предаване. Бил е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана полицейска преписка.

На 26.07.2024 г., в Свиленград, на паркинг пред магазин в града, полицаи са извършили проверка на 29-годишна жена от Любимец, при която в дамската й чанта са намерени прозрачен плик и сгъвка от станиол, съдържащи бяло кристалообразно вещество с общо брутно тегло 1,3 грама. По случая е образувана полицейска преписка. Жената е била задържана за срок до 24 часа.

На 26.07.2024 г., полицаи са извършили проверка в имот, находящ се в димитровградското село Странско. В къщата са установени 1,5 грама чай за пушене, който е бил поставен в полиетиленов плик. За наркотика е бил задържан 66-годишен мъж от Ямбол. Чаят е иззет с протокол. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28.07.2024 г., около 07:30 часа, в Хасково, на площад Общински, полицаи са извършили проверка на 44-годишен мъж от града. При обиска му, в левия джоб на късите му панталони е намерено прозрачно полиетиленово пликче с бяло кристалообразно вещество, с тегло 0.61 грама, за което мъжът заявил, че е кристал пико за лична употреба. Веществото е предадено с протокол за доброволно предаване. Същият е задържан за срок до 24 ч. По случаят е образувана полицейска преписка.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини