От х:

Днес в x:

Търсят учители, помощник-директор и ръководител в компютърен кабинет

Към 8 август 265 са обявените свободни работни места в Бюрата по труда в област Хасково. 

С висше образование се търсят учители в ЦОУД /1-4 клас/, също така преподаватели по български език и литература със стаж минимум 3 години, начален учител, преподавател по топлотехника, електротехника и електрообзавеждане, учител на група на ЦДО в прогимназиален етап и учител по компютърни системи и технологии. Търсят се още помощник-директор със образование НУМ с минимум 15 години педагогически стаж и ръководител - компютърен кабинет. 

Обявени са още свободни места за инженери-химически процеси, автоматизация на производството, механик, енергетик. 

Със средно образование се търсят шофьор на училищен автобус, работник на бензиностанция, работник ПМС-66, Работник поддръжка-измервателни уреди, мияч на превозни средства, касиер-счетоводство, оператор на парни и водогрейни съоръжения, шофьор на товарен автомобил за вътрешни и международни превози, електротехник за поддръжка на сгради и машинни оператори. 

В сферата на ресторантьорството и хотелиерството  се търсят сервитьори, бармани, готвачи, рецепционист, хостеса и хигиенисти. 

Има работа и за крупие, автомонтьор, касиер, продавач-консултант, кредитен-консултант, монтажник-мебели, шофьори за международни превози, механици, 

С основно образование са обявени свободни места за чистачи, каналджия, водопроводчици, оператор-преса, машинен оператор-пералня и общи работници. 

По проект „Младежка заетост +" се търсят дърводелец-мебелист, патрул-служби за сигурност и обслужващ бензиностанция.

Информация за обявените свободни работни места в Бюрата по труда в региона и за сезонна заетост в страната може да се получи от всеки трудов посредник.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини