От х:

Днес в x:

Секси на 55: Джей Ло пусна гореща снимка за рождения си ден

Дженифър Лопес демонстрира прочутото си излъчване на JLo за рождения си ден.

Звездата, която навърши 55 години на 24 юли, сподели своя снимка, на която позира в разголен бял бански в чест на важния момент.
„Това съм аз... сега 🎂", написа тя под публикацията, която бързо събра над половин милион харесвания.

Банският костюм изглежда е същият, който Лопес носеше по време на неотдавнашното си бягство в Италия. Като се има предвид, че аксесоарите ѝ също съвпадат с тези на ваканционните ѝ снимки, вероятно звездата от „Атлас“ е направила снимката в някакъв момент по време на пътуването си.

През юни фотографите забелязаха Лопес да се излежава на яхта, където тя се наслаждаваше на слънце и се забавляваше със своите спътници.

По-рано същата седмица Лопес беше заснета на лодка, а коремната ѝ преса беше на показ в кремаво горнище и многоцветни къси панталони. Тя носеше и златни слънчеви очила и чанта на Christian Dior.
Звездата в момента прекарва времето си в Хемптън, където е заложила на летен стил, докато се наслаждава на дейности като каране на колело.

В събота, 20 юли, тя отпразнува рождения си ден по-рано с парти на тема „Бриджъртън“. Съпругът на Лопес, Бен Афлек, забележимо отсъстваше от празненството.

Двойката, която сключи брак по време на интимна церемония в Лас Вегас през юли 2022 г., отпразнува двугодишнината си този месец, но прекараха деня разделени.

 

Източник: vesti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини