От х:

Днес в x:

Мъж е задържан за смъртни заплахи срещу кмета на Димитровград - барикадирал се е и е извадил арбалет

50-годишен димитровградчанин е задържан от органите на реда, след като е отправял смъртни заплахи към кмета на Димитровград, Иво Димов.

Къщата, в която 50-годишен се барикадира в Димитровград

Акцията по задържането се е превърнала в зрелищна, след като мъжът се е барикадирал в къщата си в района на училище „Васил Левски“. По наша информация, барикадиралият се е замервал полицията с камъни през прозореца и е извадил арбалет срещу тях, като е отправял заплахи, че ще стреля по служителите на реда.

В акцията са се включили и маскирани служители на реда от областния град Хасково.

По наша информация мъжът е отправил заплахи за смърт срещу кмета на Димитровград през чат в интернет пространството. Градоначалникът обяснил на полицаите, че няма представа защо мъжът е отправил закани към него. Заплашителните съобщения започнали още в четвъртък вечерта. 

Кметът Димов от своя страна е пуснал жалба към полицията и е последвала полицейската акция за снемане на показания, която след като 50-годишния мъж се е барикадирал в дома си е станала за задържане. Криминалисти и психолог работят със задържания и изясняват, защо мъжът е заплашвал кмета.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини