От х:

Днес в x:

Търсят учител, инженери и шофьори в Бюрото по труда

277 свободни работни места са обявили от дирекция „Бюро по труда „ в Хасково. С висше образование се търсят учител в детска градина, работник по поддръжка с техническо образование, инженер- индустриални машини, специалист по здравословни и безопасни условия на труд, инженер- химически процеси, инженер – автоматизация на производството, инженер- механик, инженер- енергетик, специалист- продажби и главен счетоводител.

Свободните позиции за шофьори на тежкотоварни автомобили с категори С и СЕ са 25. Търсят се още водачи на лекотоварни автомобили и училищен автобус.

В сферите на ресторантьорството и хотелиерството се търсят севритьори, бармани, готвачи, рецепционисти, хостеса, и камериерки, както и работник-поддръжка.

В сферата на продажбите и услугите се търсят продавач- консултанти, специалисти- продажби и касиери.

Други от обявени работни места са маникюрист, каналджия, водопроводчик, инкасатор-плащания, монтажник- преса, монтажник-мебели, машинен оператор, автомонтьор, сортировач и експедитор в пощата, механик, шлосер,техник, кранист, обслужващ бензиностанция, мияч на превозни средства, технически секретар,пазач- портиер, охранител и др.

По проект „Младежка заетост +“ се търси дърводелец -мебелист.

Информация за обявените свободни места в Бюрата по труда в региона и за сезонна заетост в страната може да се получи от всеки трудов посредник.

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини