От х:

Днес в x:

Турнир по мини футбол по повод 50 години от обявяването на Земен за град ще проведе през август

Турнир по мини футбол ще се състои в Земен, съобщиха от общинската администрация. Проявата ще се проведе под патронажа на кмета Михаил Златанов, като част от програмата по случай 50-годишнината от обявяването на Земен за град.

Спортната проява, чиито основни организатори са общинската администрация и футболен клуб „Пирин“ Земен, ще се изиграе идния месец в дните – 3, 4, 9 и 10 август на изкуствен терен в двора на старата гимназия в града. Тя е с осигурен награден фонд.

Турнирът по футбол е с аматьорска насоченост и дава изява на всички имащи афинитет към тази игра. Участниците в него ще са разделени в две възрастови групи – до 14 и над 15-годишна възраст. Според регламента максималният брой играчи в един отбор е четири плюс едно – четирима полеви футболисти и един вратар. Броят на резервите е неограничен. Всяка среща ще е с продължителност от две полувремена по 20 минути. Ще има и петминутна почивка между тях. Желаещите да участват в надпреварата могат да се запишат до 30 юли в центъра за административно обслужване на гражданите на Община Земен. Окончателната програмата на турнира ще бъде изготвена и съобщена на техническа конференция в края на месеца.

Финалната среща и обявяването на победителя ще е на 10 август.

Припомняме, че и през миналата година в Земен се проведе турнир по мини футбол като част от програмата на традиционния събор „Пантеле“.

 

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини