От х:

Днес в x:

"Фолксваген" не спря на стоп и се заби в лъскаво "БМВ"

    "Фолксваген Шаран" със старозагорска регистрация не спря на знак "Стоп" и се заби странично в предната част на лъскав джип "БМВ", видя екип на Haskovo.net. Катастрофата стана около 17.00 часа на кръстовището на улиците "Епископ Софроний" и "Христо Ботев" в Хасково.

    Няма пострадали хора, само материлани щети по двата автомобила.

    Ванът се движел по "Епископ Софроний". "Разсеях се, не спрях на стопа и стана белята", призна пред нашия екип водачът на колата, причинила инцидента. Той е мъж на видима възраст около 50 години.

    Зад волана  луксозния джип "БМВ" била жена. С нея пътували и две момичета. 

    От удара е потрошена бронята на "Фолксваген"-а. Джипът "БМВ" освен счупена броня и огънати ламарини има и сериозна повреда по ходовата част. На място се очакваше да пристигне екип на пътна полиция и застрохователи, които да опишат щетите по двата автомобила.

    Кръстовището е регулирано със знак "Стоп", но водачите масово не спират и движението тук е много опасно, коментирахаа живущи в района.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Лъскаво БМВ след лек удар с двадесет годишен Фолксваген се разпадна на лъскавите си съставни части.
      • Гр
        Гражданин
        14 -34
        19:22, 23 юли 2024
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Гражданино на кое да завиждам на ,,ламарината" която е като халва или на пластмасата от която е направено това ,,БМВ" по точно този кош или на електрониката от която зависи дали ще стои на едно место или ще се движи коша,да бих завидял но благородно ако видя едно БМВ класика от тези БМВ-та,на който за да се движат е необходимо само едно много добро рутинно сезонно обслужване,а не както този кош изгаря му един датчик и всичко приключва коша става неподвижен,а за да се смени този датчик трябва да се разглоби целия пъзел от пластмаса от която е сглобен този кош,на това ли да завиждам,голям смях с тия лъскави ,,БМВ–та,, на който съставните им части се правят в Зимбабве а се сглобяват в Бангладеш.
    • 2
      Ко
      корекция
      9 -1
      08:41, 24 юли 2024
      материлани щети няма има материални, слаб 2 по български
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини