От х:

Днес в x:

Задържаха 28-годишен вандал потрошил автобусна спирка в Кърджали

28-годишен е счупил стъкло на автобусна спирка в Кърджали, установили полицаи от управлението. Инцидентът е станал на 21 юли в полунощ. Съпричастният към деянието е издирен и задържан. По случая е образувана проверка по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

17-годишен е задържан с наркотик в Кърджали. На 20 юли около 17 часа при проверка на лек автомобил „Мерцедес“ в личния багаж на 17-годишен пътник било намерено пликче със суха листна маса, която при направен тест реагирала на марихуана. Наркотичното вещество е иззето, а притежателят му задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство, работата по което продължават сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и разследващ полицай.

Водач с фалшиво свидетелство за правоуправление е задържан в РУ-Кърджали. На 19 юли около 20 часа в Кърджали полицаи спрели за проверка лек автомобил, чийто 32-годишен водач представил шофьорска книжка от Германия. При направена експертна справка станало ясно, че документът е фалшив. По случая е започнато бързо производство за съзнателно използване на неистински официален документ.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини