От х:

Днес в x:

KALEO споделят разтърсващия нов сингъл „USA Today“ за насилието с оръжие в САЩ

KALEO с гордост представя новия си сингъл „USA Today“ – въздействаща песен, засягаща темата за насилието с оръжие в Америка.

Песента е написана през 2019 г. и е продуцирана от фронтмена Джей Джей Юлиусон, Шон Евърет (The Killers, Kacey Musgraves, Alabama Shakes) и Еди Спиър (Zach Bryan, Marcus King, Sierra Ferrell). Тя е пусната след трагичните събития от уикенда, когато невинен минувач беше убит по време на опита за покушение над Доналд Тръмп.

За групата песента служи като отражение на повтарящите се теми за масовите стрелби и като цяло за насилието с оръжие, което се случва в цяла Америка. KALEO ще дарят част от приходите от „USA Today“ на групата за превенция на насилието с оръжие – „Everytown“, призовавайки своите фенове да се присъединят към движението.

Джей Джей Юлиусон споделя: „Това е моментна снимка на свързаните с оръжия жестокости, на които ставаме свидетели през последното десетилетие, докато живеем в Щатите и които са ни засегнали дълбоко. След поредния акт на безсмислено насилие с оръжие на скорошния митинг в Пенсилвания, се почувствахме длъжни да засегнем темата и да издадем тази песен. Надяваме се, че този момент ще промени всичко и всички ще признаем необходимостта от въвеждане на разумни закони за безопасност на оръжията в Америка. Сърцата ни са със семейството на невинната жертва, която почина този уикенд, и с всеки, който е бил докоснат от подобно безсмислено насилие тук или по света“.

През 2024 г. групата се върна на път, за да тества новия материал и в момента е на турне по света.

Източник: www.zrock.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини