От х:

Днес в x:

Топ гримьорът Диляна Маринова със съвети за летния грим

Изображение 1 от 4

    Диляна Маринова е сред топ гримьорите в Хасково и региона. В професията е от над 10 години. Сред популярните лица, които е гримирала, са певицата Тони Димитрова, изпълнителят от квартет “Белканто” Теодор Батуров и певицата Stellar. Всяка делнична вечер Диляна Маринова гримира и водещите на новините по еТВ. 

    Потърсихме съвета й кой е най-подходящият грим за настоящия сезон и как дамите да го запазват в горещите летни дни. 

    Как да предпазваме кожата си през лятото?

    -През лятото, и не само, предпазваме кожата със задължително нанасяне на слънцезащита преди излизане и повтаряне поне още няколко пъти през деня. Освен ако трайността на защитата не е по голяма, но обикновено е с трайност до час. Също носенето на шапки и слънчеви очила. Това е от съществено значение за младежкия вид на кожата. Да вметна, че със слънцезащита също се хваща тен. Просто е здравословен и по-безопасен за кожата.

    Какъв грим можем да слагаме през летните жеги и на морето?

    -Леки текстури, бб, cc кремове или само коректор в зоните, където имаме нужда. 

    Какви са сегашните тенденции в макиажа? Какво да използваме за хидратиране и третиране на лицето през лятото?

    -На мода винаги е добре хидратираната кожа, дори и мазната кожа има нужда от правилна хидратация, за да изглежда добре. Апелирам към използването на максимално натурални продукти с по-малко съставки. Тенденциите в грима са завръщането на модата на цветните спирали, цветните моливи - морско синьо, тюркоазено, розово, мента. Наблягаме на ружа, сега това е на мода. Все повече отпада тежкият контур и бронзант по скулите. Радвам се, че модата тип „glass skin” или „делфинска кожа“ отмина. Изобщо не ми стоеше добре, а и на доста клиентки, но беше много желан ефект

    Как да съхраним грима си през жегите?

    -Гримът през жегите можем да съхраним, като в някакъв момент, в който усетим, че кожата се поти/омазнява, което е неизбежно при температурите сега, да попием с гъбка за грим, която предварително е напоена с продукт. И така хем попиваме излишното омазняване, хем слагаме още продукт, но е леко. Също на пазара има много марки фиксиращи спрейове, които вършат чудесна работа в горещото време.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини