От х:

Днес в x:

Обявиха конкурс за директори на 21 училища в Хасковска област

Конкурс е обявен за директори на 21 училища в Хасковска област, съобщиха от Регионалното управление на образованието в Хасково.

Касае се за хасковските ОУ „Св. Иван Рилски“, ОУ „Христо Смирненски“, ОУ „Никола Вапцаров“, ПГТАТ „Никола Вапцаров“, НУ „Георги Раковски“, ПГЛП „Райна Княгиня“, ПГТ „Александър Паскалев“, както и ОУ „Любен Каравелов“ в село Узунджово.

Директори се търсят за димитровградските ОбУ „Св. св. Кирил и Методий“ и ОУ „Алеко Константинов“, ОУ „Васил Левски“ в село Ябълково, ОУ „Димитър Матевски“ в Меричлери.

Конкурси са обявени още за НУ „Отец Паисий“ в Харманли, ОУ „Иван Вазов“ в село Славяново, НУ „Захари Стоянов“ в Любимец, СУ „Д-р Петър Берон“ в Тополовград, ОУ „Христо Ботев“ в тополовградското село Хлябово, СУ „Димитър Маджаров“ в Маджарово, IОУ „Иван Вазов“ в Свиленград, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в стамболовското село Жълти бряг, СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Минерални бани.

Кандидатите за ръководители в образователния процес трябва да имат магистърска степен, не по-малко от 5 г. учителски стаж.

Конкурсът ще е на два етапа – писмен тест и интервю, което включва решаване на казуси и защита на концепция за стратегическо управление на институцията.

Документи се подават от днес до 17:30 часа на 19 август 2024 г.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ка
    Кауня
    14 -2
    17:44, 18 юли 2024
    Щом и Директор никой не иска да стане в тази скапана държава,представи си каква просешка тояга е!🤣🤣
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини