От х:

Днес в x:

Griff издава своя дебютен албум „vertigo“

Знаковият проект на британската поп звезда се приземява успоредно с визуализацията към сингъла „Tears For Fun“. Griff наскоро сподели новия сингъл „Anything“ и ще подгрява на емблематично турне „Eras“ на Taylor Swift. Griff е готова за доста събития, в подкрепа на „vertigo“, след като също така беше поканена да обиколи САЩ по-късно тази година от Sabrina Carpenter. Световното ѝ „vertigo“ турне продължава това лято с дати в Австралия, Америка, Европа и Обединеното кралство и вече обяви шоу в Лондон в „Александра Палас“ на 13 ноември.

„vertigo“ утвърждава Griff като следващата велика британска поп звезда. Движейки се през периоди на меланхолия, дезориентация, еуфория и себеоткриване, това е пътешествие на израстване, на което Griff води феновете си, откакто проби по време на пандемията. С 360-градусов подход към всичко - от производство, мода и дизайн до характерната ѝ прическа - дебютният албум на Griff превръща бурната млада възраст в жизнен източник на сила.

Такива моменти на катарзис са очевидни във фокус песента „Tears For Fun“, с поглед към бъдещето и вяра дали нещата ще се оправят в крайна сметка, както е обещано. Тя притежава дарба за писане на песни, което е вплетено от еуфоричния сингъл „Anything“, до „Miss Me Too“. И все пак придаването на такива чувства с ясен глас се оказва повратна точка за Griff: заглавната песен на албума буквално назовава това усещане (vertigo) и с него емоционалния пробив, необходим за открито обсъждане на такива преживявания.

Това, което идва от „vertigo“ е важността на перспективата за безкрайни възможности за промяна. Griff се присъединява към изпълнители, като Taylor и Sabrina по време на турнетата им, също така предстои и собствена огромна серия от шоута - Griff сега е готова да сподели историите си за vertigo с повече хора от всякога. Разказвайки тези първи любови, загуби, бедствия и триумфи, vertigo е жизнеутвърждаващ поп запис, чиято вътрешна сила предизвиква възхода на Griff.

Източник: njoy.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини