От х:

Днес в x:

19-годишен е с изгаряния, включил се в гасенето на пожара в Свиленградско

Свиленградчанин, включил се в гасителните действия в пожара в свиленградското село Щит е транспортиран в пловдивска болница с изгаряния.

На 15-ти около 15 часа, 19-годишният младеж се качил на цистерна на колесен трактор, управляван от 39-годишен от селото. Движейки се в посока село Райкова могила и преминавайки по силно задимен и с намалена видимост мост в местността „Каламишко дере“, водачът забелязал, че младежа го няма върху теглената от трактора цистерна. Водачът открил младежа със силно обгоряло тяло на 100 метра назад от трактора. Веднага го качил и транспортирал с лек автомобил до село Райкова могила до наряд от служители на жандармерията.

Полицейските служители незабавно са отвели пострадалия в ЦСМП в Свиленград, а оттам – в клиниката по изгаряния – Пловдив.

Пострадалият е Светослав Димитров и е привърженик на футболния „Левски“. От хасковския фен клуб „Непримиримите – Синьо Хасково“ информираха, че младежът е с 50% изгаряния по ръцете и тялото, като е бил приет в лечебното заведение с опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Св
    Свилен
    2 0
    16:24, 17 юли 2024
    Момчето е гасяло пожара в собствената си къща,искал е да спаси кошерите с пчелите
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини