От х:

Днес в x:

Кание Уест (лъже, че) се оттегля от сцената?

Рапърът Кание Уест се закани да се оттегли от професионалната музикална сцена, но минути по-късно стана ясно, че на 19 юли предстои излизането на нова негова музика. Новината за „пенсионирането“ му дойде от публикувана в социалните мрежи кореспонденция между Уест и колегата му Rich The Kid.

В съобщение до по-младия рапър, Кание пише, че ще се оттегли, защото не знае какво друго да направи. Контекстът на разговора им така и не става ясен, но в отговор Rich The Kid се опитва да го разубеди с аргумент, че хората и децата се нуждаят от музиката му, а новият му албум „Vultures 1“ с Тy Dolla Sign се продава успешно.

Екранните снимки от чата им, публикувани на 9 юли в профила на Rich The Kid в Инстаграм, бяха посрещнати с облекчение от мнозина, но вече са изтрити. Само 30 минути по-късно пост на същия рапър в Х загатна, че по-вероятно става дума за рекламна стратегия. В публикация в бившия Туитър той обяви, че на 19 юли излиза новия му албум, в който Йе има участие.

До края на годината се очаква Уест да пусне втория албум „Vultures“ с Тy Dolla Sign, като двамата планират поредицата им общи песни да се събере в общо три албума – намерение, което далеч не съответства на плановете на рапъра да остави музикалната кариера зад гърба си.

Източник: http://ploshtadslaveikov.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини