От х:

Днес в x:

Shakira пя в полувремето на финала на Копа Америка

Shakira официално направи своя дебют на Копа Америка по време на полувремето на финалния мач в неделя (14 юли). В разгара на двубоя между Аржентина и Колумбия, колумбийската звезда превзе стадион „Хард Рок“ в Маями Гардънс, Флорида, със смесица от стари и нови хитове.

Облечена в сребристи дрехи изпълнителката стартира шоуто си с „Hips Don't Lie“, а по средата на парчето извика „Обичам те, Колумбия“. Заобиколена от танцьори – както жени, така и роботи – тя продължи с „Te Felicito“, „TQG“ и „Puntería“, където също показа безупречните си танцови умения.

По телевизията на футболното игрище се показваха 3D статуи на големи вълци и скъпоценни камъни, които обграждаха сцената като море.

Shakira е пяла на много известни спортни събития, включително Световната купа, Купа „Дейвис“, NBA All Star и Супербоул, но това е първата ѝ изява на най-стария международен футболен турнир. Това е също и първият път, когато футболен мач включва шоу на полувремето в стил Супербоул, по-дълго от 15 минути. Но организаторите се възползваха от факта, че тазгодишната Копа Америка се проведе в САЩ, където шоутата на полувремето са обичайни.

Shakira ще стартира световно турне през ноември, като началото е в Калифорния. Това ще бъде първата и мащабна музикална обиколка от 2018 г.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини