От х:

Днес в x:

Двама мотористи пострадаха при катастрофи, единият е с опасност за живота

Четирима души пострадаха при четири катастрофи в Хасковска област през последните три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Моторист е ранен леко в инцидент станал на 12-и в Димитровград. В 11:20 часа на улица „Панорамен път“, 41-годишен от Турция е управлявал мотоциклет “Ямаха“, на който е загубил контрола и е паднал на пътя. Той е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен му е акт.

Същия ден в Свиленград е пострадал и водач на електрическа тротинетка. 35-годишен от града се е движил с нея по улица „Сан Стефано“, когато е загубил управлението й и е паднал на платното за движение. Неговият дрегер е отчел 0,23 промила алкохол. Съставен му е акт.

Още една загуба на контрол над мотоциклет е довела на 13-и до произшествие в областния град. В 21:30 часа във вилна зона „Кенана“ на улица „Подп. Веселин Вълков“, 30-годишен е управлявал мотоциклет „Хонда“. На прав участък е загубил управлението му и е навлязъл в насрещната лента за движение. Ударил се е челно в насрещно движещо се „БМВ“ с водач 21-годишен жител на село Стамболийски. От удара е пострадал мотористът, който е транспортиран за лечение в болница в Пловдив с опасност за живота. Пробите и на двамата водачи са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Неспазена дистанция е довела до катастрофа на пътя от село Конуш в посока Хасково. На 14-и в 18:50 часа 37-годишна хасковлийка е шофирала „Ауди“. Тя се е ударила в движещ се пред нея „Фолксваген“, управляван от 26-годишен, който от своя страна се е блъснал в движещо се пред него „Пежо“ с водач жител на село Войводово на 66 г. От удара между тях е пострадала пътуваща във „Фолксвагена“ жена от Пловдив на 24 г. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение. Пробите на водачите са отрицателни. Съставен е акт на водачката.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини