От х:

Днес в x:

Общественикът Себахаттин Гьокче:Доган и Пеевски да се оттеглят и да дадат път на младите в ДПС!

  Безпрецедентният скандал в Движението за права и свободи поставя на дневен ред съдбата на Ахмед Доган и Делян Пеевски като лидери. И двамата накърниха името на организацията и трябва да се оттеглят и да дадат път на младите хора в партията. ДПС има нуждата от истинско Ново начало.Това сподели за Кърджали бг вести общественикът Себахаттин Гьокче.Гьокче има принос в Майските събития в Джебел,бе кандидат за кмет на общината,пастпрезидент е на Ротари клуб Кърджали.Той е на мнение,че се налага широка дискусия за съдбата на Движението за права и свободи.

Време е партията да се отвори за честни и достойни хора.В нея трябва да намерят място българи,турци,помаци,роми,които да милеят за хората.За техните права и свободи!ДПС трябва да стане истинска народна партия и ще бъде първа политическа сила в страната.Това може да стане,само ако се ръководи от млади и неопетнени лидери,които да  гарантират истинската демокрация в ДПС,посочи Себахаттин Гьокче.

 Доган сложи за машинист на партийния локомотив Пеевски,който го подкара в грешна посока.Нужни са оставки и истинско обновление,смята Себахаттин Гьокче.

Текст и снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини