От х:

Днес в x:

Пъф Деди бил информатор на ФБР

Популярната хип хоп звезда Шон Комбс, далеч по-известен като Пъф Деди, бе обвинен от свой колега, че е ... информатор на Федералното бюро за разследване (ФБР). Обвиненията бяха отправени в подкаста на съоснователя на Death Row Records Шуг Найт - Collect Calls, записан директно в затвора.

Според Найт, който излеждава 28-годишна присъда за убийство, Деди работи за федералната агенция от дълго време и реално това го пази от правни наказания, въпреки сериозните съдебни проблеми, с които се сблъсква напоследък.

„Пъф е бил информатор на ФБР от много отдавна. Ето защо е различно, когато става дума за него. Бившите му в индустрията знаеха за това. Всички в екипа му знаеха, дори тези, с които излизаше знаеха. Сега е редно да не затваряме очи“, твърди Найт.

Тук е любопитно да припомним, че действително в последно време, агенти извършиха обиски в домовете на звездата в Калифорния и Флорида, като част от разследвания срещу него. При все целия натиск обаче, изпълнителят не е нито арестуван, нито обвинен в някакво престъпление.

„Ако си мисли, че всичко е приключило, е далеч от истината. Дори и животът му е в опасност заради тайните, които пази“, допълва Шуг, чието истинско име е Марион Хю Найт Джуниър.

Самият Пъф Деди действително минава през трудни времена, след като срещу него има отправени обвинения за сексуално насилие и трафик на хора в последната година.

Източник: radioenergy.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини