От х:

Днес в x:

Обвиниха рапъра Пъф Деди за сексуално посегателство и трафик на хора

Суперзвездата и магнат в музикалната индустрия Шон Комбс, по-известен с псевдонима си от близкото минало Пъф Деди, получи съдебен иск от бивша звезда от филми за възрастни за сексуално посегателство и трафик на хора, става ясно от съдебни документи.

Хип-хоп изпълнителят, известен като Пъф Деди или Диди, е използвал актрисата Адриа Инглиш като „сексуална пешка за удоволствие и финансова изгода на други“ по време на пищните си „Бели партита“ в Хемптън и Флорида между 2004 и 2009 г., се твърди в жалбата.

Комбс е обект на няколко граждански дела, в които е описан като сексуален насилник, използвал алкохол и наркотици, за да подчинява жертвите си, а домовете му бяха обискирани тази година от федерални агенти. Последният иск, подаден в Манхатън, увеличава на девет броя на исковете срещу Комбс от ноември 2023 г. насам.

След вълната от обвинения в насилие: Пъф Деди продаде компанията си

„Като се имат предвид всички смели хора, които се обявиха срещу ответника Комбс, (Инглиш) прави същото“, се казва в жалбата. Инглиш иска съдебен процес със съдебни заседатели и неоповестени обезщетения. „Поради тези многобройни съдебни дела, заведени срещу ответника Комбс, в които се твърдят същите или подобни действия, сега все повече се осъзнава, че ответникът Комбс е участвал в много по-зловещи действия, отколкото е било известно досега, включително физическо насилие и трафик на хора с цел сексуална експлоатация“, се казва в жалбата.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини