От х:

Днес в x:

Приел-предал в областната управа. Румен Пехливанов встъпи в длъжност

Изображение 1 от 4

    Д-р Румен Пехливанов днес официално встъпи в длъжност като новият областен управител на Смолян, назначен с решение на Министерски съвет. Заместници са му Адриан Петров и Красимир Даскалов. Днес в областната управа се състоя официалното предаване на властта. В присъствието на служителите от администрацията и медии екипът на досегашния управител предаде щафетата на новоназначените. Захари Сираков направи кратък отчет на свършеното. "Приоритет за мен беше връзката на Република България с Република Гърция през ГКПП "Рудозем-Ксанти", която е мечта за всеки един родопчанин. Граничният пункт е въведен в експлоатация и е предаден на Агенция Митници. Очакваме най-скорошно отваряне на пункта", каза Сираков. Той изброи накратко и другите приоритетни проекти, свързани с инфраструктурата на областта, по които се е работило и благодари на екипа и администрацията за добрата им съвместна работа.
    "На господин Пехливанов пожелавам успех и по-широк хоризонт", пожела Захари Сираков.
    Румен Пехливанов е добре познат на областната администрация, защото като доскорошен кмет на Рудозем често е контактувал с тях. "Ние ще продължим да настояваме важните и приоритетни неща за региона да се случват по-бързо. Всичките неща, които очерта адвокат Сираков ще бъдат и наш приоритет, както развитието на инфраструктурата - ГКПП "Елидже", пътната инфраструктура с всичките й проекти, които трябва да се случват и тези, които вече са започнали да се реализират, нашата цел ще бъде темпото само и единствено да се увеличава, защото това е в интерес на жителите на областта", каза новият областен управител.
    Досегашният областен Захари Сираков връчи на настоящия Румен Пехливанов символичен ключ на областната управа, като знак за приемственост и предаване на властта.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини