От х:

Днес в x:

Започна принудителното вдигане на стари неупотребявани автомобили в Кърджали

Изображение 1 от 3

    Започна принудителното вдигане на стари, неупотребявани автомобили в Кърджали.Вчера репатриращи автомобили вдигнаха първите коли в центъра на града.

    Очаква се да бъдат репатрирани около 400 автомобила,които не са в движение.Инициативата е на общинската фирма „Паркинги и гаражи и зони за паркиране”.От фирмата предупредиха собствениците,като разлепиха на неизползваните коли стикери.Бяха дадени указания чрез медиите колите да бъдат преместени.Ще бъдат вдигнати,коли,за които повече от две години не са плащани данъци.Бе даден едномесечен срок на собствениците.Колите се транспортират до специален паркинг.Ако собствениците ги потърсят до 3 месеца,за да си ги получат ще трябва да заплатят 300 лева.Ако не го направят колите ще бъдат предадени за скрап.

    Тази сутрин Община Кърджали излезе със следното съобщение:

    СЪОБЩЕНИЕ

               Община Кърджали уведомява собствениците на излезли от употреба моторни превозни средства /ИУМПС/, че започна процедурата по принудителното премахване от улици и терени общинска собственост. Преместените ИУМПС ще се съхраняват на следния адрес: гр. Кърджали, База на ОП „Озеленяване, благоустройство и чистота“, ул. „ Язовирска“ № 19 за 14 /четиринадесет/ дневен срок в който всяко лице може да получи ИУМПС след заплащане на разноските по транспортиране и съхранението му. След изтичане на горепосочения срок ИУМПС се предава за разкомплектоване съгласно чл.35 от ЗУО.

    Текст:Георги Кулов

    Снимки:еТВ

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини