От х:

Днес в x:

Три катастрофи за ден в Кърджалийско,пострада пешеходец

Три са пътнотранспортните произшествия вчера в областта с двама леко пострадали. Около 11 часа в Кърджали 52-годишен с лек автомобил „Форд“ ударил 46-годишен пешеходец. Пострадалият е бил прегледан от спешни медици и освободен. Тестът на водача за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Около 8 часа по пътя от село Аврен към Крумовград 29-годишна с „Ауди“ загубила контрол над управлението, колата напуснала пътното платно и се ударила в дърво. Водачката е била прегледана във Филиала на спешна помощ в Крумовград, транспортирана до МБАЛ „Атанас Дафовски“ и след изследвания освободена. Направеният тест за алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Около 8,30 часа на главния път в района на село Черна скала 20-годишен водач на „Алфа Ромео“ загубил контрол над управлението на мокър участък, колата навлязла в лентата за насрещно движение и се блъснала в мантинела. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил и преместил автомобила.

Мълния подпалила дърво в село Стражница вчера около 11 часа. На място е бил изпратен екип на РСПБЗН-Кърджали. В 13,40 часа е подаден сигнал за запалени сухи треви и храсти в село Багрянка вследствие на небрежност при боравене с открит огън. Екип на РСПБЗН-Момчилград загасил пожара. Няма материални загуби.  

Двама служители на пожарната служба в Кърджали отстранили паднало дърво на пътното платно в града след подаден сигнал вчера в 12,50 часа.

Проверка за нанесена телесна повреда е започната в РУ-Момчилград. При възникнал конфликт между двама жители на Момчилград вчера 65-годишен участник в свадата нанесъл удари на 40-годишния си опонент. По случая работи група „Охранителна полиция“ с оглед на чл.131, ал.1, т.12 от Наказателния кодекс за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини