От х:

Днес в x:

Eagles с концерт в „Sphere“ в Лас Вегас

 Легендарната рок група „Eagles” потвърдиха, че добавят още четири концерта в емблематичната вече зала „Sphere“ в Лас Вегас. “Орлите” вече имат планирани 16 концерта в грандиозната зала, която има капацитет 20 000 души. Кънтри рок легендите ще изнесат 16 концерта тази есен. Според промоутърите това, което предстои като събития ще бъде най-добрата връзка с легендарния каталог на групата в едно завладяващо изживяване, което само грандиозна сграда като „Sphere“ може да осигури на своята публика.

Цените на билетите в залата, която побира капацитет от 20 000 души, не си поплюват. Те започват от 175 и минават 1000 долара. Предварителната продажба на артистите за нови места започва на 9ти юли в 10 часа сутринта. А цялостната продажба ще стартира 48 часа по-късно. Но феновете имат още шансове, тъй като регистрацията за ранен достъп до билети все още е отворена на уебсайта на „Eagles”

Датите, на които „Eagles” ще изнасят концерти на живо в „Sphere“ стартират на 20 септември и ще приключат чак на 14 декември.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини