От х:

Днес в x:

Десетки взеха участие в турнира по борба в Иваново

Изображение 1 от 2

    Турнир по народна борба се проведе в село Иваново под патронажа на кмета Мартин Цонев. Водещ на събитието беше Донко Трендафилов. Плътно до него му помагаше треньорът на Симеоновград Росен Бонев.

    Борбите започнаха с едноминутно мълчание в памет на Димитър Нончев - треньор в спорното училище в Хасково, който е допринесъл за развитието на борбата в Симеоновград и Хасково.

    Цялото село се събра на мегдана, за да гледа изключително интересните битки. Шампион при деца до 35 кг стана Йосиф Тонков. При деца до 50 кг победител е Виктор Балабанов от Хасково. Шампион в категория до 65 кг е Ивелин Иванов от Симеоновград.

    При момичетата шампион до 39 кг е Зорка Делчева от Симеоновград. Втора е Никол Балабанова От Хасково, трета - Божидара Жекова от Симеоновград.

    Първо място при мъжете до 90 кг взе Мерт Славов от Хасково. Втори е Мирослав Иванов от Кърджали. Трети е Иван Павлов от Димитровград. 

    В абсолютна категория до 90 кг победител е Георги Иванов - европейски шампион за младежи от Димитровград. Втори е Въчо Делчев Димитровград и трети - Асен Табаков от Хасково.

    Всички медалисти бяха наградени от кмета на Иваново.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини