От х:

Днес в x:

Искат 720 000 лева кръвнина от пастрок за убитото дете в Хасково и пребитата му майка

    48-годишният Генджебай Мехмед беше изправен пред Окръжен съд — Хасково днес за убийството на доведеното му дете и нанасяне на жесток побой над жена му.

    Зверството беше извършено на 24 декември 2022 г. в хасковския квартал «Република». Мъжът от Чирпан, който от години живее в Хасково е обвинен, че е нанесъл множество силни удари с ръце и дървена бухалка по главата, тялото и крайниците на 4-годишното дете, в резултат на което то е починало. По сходен начин пребил и жената, с която живеел на съпружески начала. След насилието тя беше откарана в болницата с опасност за живота. Тогава тя беше със засегнат бял дроб, травматичен шок с остра кръвозагубна и анемия. Тогава мъжът шофирал без книжка, тъй като му била отнета. Колата била без нужната регистрация.

    Днес се проведе разпоредително заседание в съда. В началото на делото делото близките на убитото дете бяха конституирани като частни обвинители. Те поискаха обезщетения в общ размер на 720 000 лева. Процесът по същество ще започне на 16 юли от 10 часа.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ня
      Някой
      11 0
      13:39, 28 юни 2024
      16 юни вече мина! Хасково.нет , нещо бъркате датите
    • 2
      Па
      Палач
      11 0
      18:32, 28 юни 2024
      Директно при мен на въжето без сапун!🖤
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини