От х:

Днес в x:

Michael Jackson дължал 500 млн. долара към момента на смъртта си

Michael Jackson имал дългове от 500 милиона долара към момента на смъртта си.

Кралят на поп музиката е дължал пари на над 65 кредитори, когато почина през 2009 г., според документи, подадени в съда на 21 юни. Правните документи включват петиция от управители на наследството му, които настояват да си получат възнаграждения със задна дата от 2018 г. Имуществото на покойния певец днес се оценява на близо 2 милиарда долара. 

Изпълнителят на „Thriller“ e имал „повече от половин дузина висящи дела по целия свят“ и повече от „65 иска от кредитори“ са били заведени пред разпоредителите с наследството му, показват документите. Това е довело до „допълнителни съдебни дела, няколко от които завършиха със съдебен процес“.

Управляващите наследството му сега търсят възстановяване на „юридически, преговорни и различни други оперативни разходи“ от последните шест години.

По-рано този месец наследниците на Michael Jackson се съгласиха да продадат останалия си дял от музикалния му каталог за 750 милиона долара. Към момента на смъртта на певеца музикалният каталог беше най-доходоносният му актив.

Michael почина на 50 години от сърдечен арест. Смята се, че той е резултат от смъртоносна комбинация от успокоителни и анестетик пропофол. През 2011 г. личният му лекар Conrad Murray беше признат за виновен в непредумишлено убийство.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини