От х:

Днес в x:

„Най-щастливото турне“ на Графа стартира с грандиозен концерт в Стара Загора на 28 юни

Този петък (28 юни), голямото лятно шоу на Графа ще разтърси Летния театър в Стара Загора. От екипа на Монте Мюзик гарантират, че всички очаквания на публиката ще бъдат надминати. В основата на програмата е концепцията на впечатляващия концерт на Влади Ампов на НС „Васил Левски“, който според посетителите му не отстъпва по нищо на големите световни продукции. 

 Ще бъде незабравимо За да подгреят голямото шоу в Стара Загора пристигат младежите от Junior Band. Атрактивният духов оркестър нашумя след успешни участия в телевизионни продукции и благодарение на огромния талант на музикантите в него. След тях на сцената ще излязат музикантите Борислав Бояджиев-Борче – ударни, Александър Обретенов - бас китара, Мирослав Иванов - китари и Венцислав Трифонов - духови, беквокалистите от ЛаТиДа, танцьорите от RiО Crew и звездата на вечерта Графа.

 Eli Deli Великолепните мултимедийна сценография, осветление и пироефекти ще превърнат Летния театър в сцена на световно ниво, което приляга на артист и композитор от ранга на Влади Ампов. Традиционно публиката ще се превърне в участник в концерта, като пее с пълно гърло любимите хитове на няколко поколения, сред които „Drama Queen“, „Да“, „Ти грееш“, „Искам те“, „Давам всичко за теб“, „Дим да ме няма“, „Ако има рай“ и много други.

 Всички посетители ще имат възможността да спечелят страхотни награди, а как да участват, ще разберат на място. Любимият им изпълнител Влади Ампов лично ще зарадва победителите, като им съобщи новината. Зелената идея е по инициатива на ПроКредит Банк и целта е да оставим театъра и природата чисти. Гостите ще могат да изхвърлят отпадъците си от консумацията на концерта в обозначените контейнери и да получат подаръци в зоната на Банката.

 От Монте Мюзик съобщават, че билети за събитието все още са налични в мрежата на Eventim, каса Верди Арт и на място пред Летния театър (след 18:00 часа в деня на концерта). Деца до 4 години се допускат безплатно, без право на седящо място, а всички над 5-годишна вързраст и учениците ползват 50% отстъпка от редовната цена.

 

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини