От х:

Днес в x:

Неграмотен иска да вземе книжка с диплом менте за основно образование в Кърджали

За използване на фалшива диплома за основно образование е образувано досъдебно производство в ОДМВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Документът за придобита образователна степен е бил представен в сектор „Пътна полиция“ от 39-годишен жител на областта за издаване на свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство. При направена справка се оказало, че дипломата е неистинска. Разследването по случая е по чл.316 във връзка с чл.308, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс за съзнателно използване на неистински официален документ.

Водач използвал фалшиво свидетелство за правоуправление на МПС при извършена проверка от полицейски служители на РУ-Кърджали. Около 15,30 часа вчера в село Нови пазар бил спрян 21-годишен, който се придвижвал с „Фолксваген“. Водачът представил шофьорска книжка, издадена в Германия. При направена проверка и справка станало ясно, че документът е неистински. Образувано е бързо производство, работата по случая продължават сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

Автомобил с фалшива регистрационна табела е установен от служители на сектор „Пътна полиция“ в Кърджали. Полицаи извършили проверка на „Мерцедес“, управляван от 41-годишен и установили, че едната регистрационна табела не е издадена от компетентен орган. Започната е проверка по чл.345, ал.1 от Наказателния кодекс. 

Сигнал за горящи отпадъци в Кърджали е подаден в 12,20 часа вчера. Екип на РСПБЗН-Кърджали загасил огъня. Човешка небрежност е причина за произшествието. Няма материални загуби

Два екипа на пожарните служби в Кърджали и Момчилград са изпратени вчера в помощ на РДПБЗН-Хасково.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини