От х:

Днес в x:

50 деца се състезаваха по плуване като алтернатива на наркотиците в Хасково

    50 деца участваха в състезанието по плуване, организирано от Община Хасково и Комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Надпреварата е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“, която традиционно се провежда на 26 юни. Това е Международният ден за противодействие на разпространението на наркотици.

    „За подрастващите е изключително важно да осъзнаят, че спортът е начин на живот, който е алтернатива на зависимостите и наркотиците“, каза водещата на събитието Юлия Динкова. За всички участници имаше много забавления край басейна и торта.

    Най-добрите плувци в отделните категории получиха специални отличия. Тази година децата се състезаваха в четири групи. Момчета и момичета на възраст от 8 до 13 и от 14 до 18 години.

    При момичетата от 8 до 13 години на трето място е Никол Кущириева, втора е Яна Гергинова, а шампион в групата е Марая Арнаудова. При момичетата от 14 до 18 години на първо място е Мария-Веселина Велева, на втора място е Никол Иванова. При момчетата 8-13 години третото място е за Владимир Стоянов, втори е Борис Поповски, първото място спечели Димитър Терзиев. При момчетата 14-18 години на трето място е Теодор Спилков, втори е Никола Манолов, победител е Кристиян Кръстев.
     
     
    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      По
      По
      6 -6
      18:41, 26 юни 2024
      Поне някой плува в най скъпият и грозен басейн в Хасково построен от герб .
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини