От х:

Днес в x:

John 5 отговори на обвиненията, че свири на плейбек с Mötley Crüe

John 5 записа видео, за да отговори на обвиненията, че свиренето му с Mötley Crüe е буфосинхронизъм с плейбек.

Обвиненията се посипаха в последните дни в YouTube и бяха подхванати от някои рок и метъл сайтове отвъд Океана. В едно от видеата се твърди, че Джон не свири изобщо по време на „Wild Side“ и на пръв поглед наистина изглежда, че китарните акорди си продължават, докато ръката на музиканта дори не се движи.

Във видеото си в Инстаграм обаче Джон спокойно обяснява – и нагледно демонстрира – как се случват необяснимите за феновете действия. „Аз правя понякога трика, в който подхвърлям перцето и го хващам отново, без рифът да прекъсва“, казва той, демонстрирайки именно това, държейки ръката си далеч от струните, докато с другата продължава да свири, без да прекъсне и за миг. Той подробно се спира и на техниките, които му помагат да направи всичко това. „Искам да разясня някои неща, защото намирам обвиненията за много комични“, пише той.

„Всъщност е много простичко, не е голяма работа“, коментира той. „Много неща реално се свирят само на една ръка и повечето музиканти го знаят. Така че не се тревожете, деца, няма никакъв плейбек.“

Източник: www.zrock.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини