От х:

Днес в x:

44 младежи се включиха във Фестивала на талантите „Изкуството срещу дрогата“ в Хасково

    44 деца и младежи се включиха във Фестивала на талантите „Изкуството срещу дрогата“. Събитието се провежда в голямата зала на Младежкия център в Хасково днес - Международен ден за борба с употребата и разпространение на наркотици.

    Участниците показаха своите таланти в областта на музикалното, танцовото и театралното изкуство. Имаше индивидуални и групови изпълнения в различни възрастови групи. Те бяха оценявани от жури с председател Васко Димов – хореограф и почетен гражданин на Хасково, Стелиян Николов – директор на ДКТ „Иван Димов“ и Иванка Топузова – вокален педагог.

    Форумът за таланти се организира от Община Хасково и Превантивно-информационен център по наркотични вещества. Изявите на младите таланти наблюдаваше заместник-кметът на община Хасково Мария Вълчева.

    Водещ на събитието беше Деян Славчев – Део. Известният български телевизионен водещ сподели пред аудиторията, че в продължение на десетина години той самият е имал проблем със зависимост към алкохола, но от 6 години това нещо врече е зад гърба му, като има семейство – жена и две деца. „Платих с времето си, с отношенията си с най-близките ми хора. В личните ми отношения и в работата ми това също даде някакъв резултат. Можеше да бъда и по-успешен“, каза Део. Той призова млади и възрастни да обръщат внимание на спорта и изкуството, които са двете спасения.

    Предстои награждаване на най-добрите участници.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини