От х:

Днес в x:

Сабрина Карпентър оглави класацията на „Билборд“ за сингли

Сабрина Карпентър е начело на класацията на „Билборд“ за сингли с Please Please Please, съобщи сайтът на изданието.  Певицата и актриса се изкачи на върха на чарта седмица, след като парчето й дебютира в подреждането, като застана на втората позиция.  За първи път Карпентър оглавява класацията на „Билборд“ за сингли, отбелязва изданието. Песента Please Please Please излезе на 7 юни заедно с официалния си видеоклип с участието на половинката на Карпентър - номинираният за награда „Оскар“ актьор Бари Киоган

Песента Please Please Please излезе на 7 юни заедно с официалния си видеоклип с участието на половинката на Карпентър - номинираният за награда „Оскар“ актьор Бари Киоган. 

Сингълът ще бъде включен в новия албум на Карпентър, озаглавен Short n` Sweet, който е планирано да излезе на 23 август. Част от него е парчето Espresso, коeто беше пуснато преди Please Please Please.

На 20 юни Сабрина Карпентър обяви, че от 23 септември тръгва на турне за представяне на новия си албум. Планирано е то да започне от Кълъмбъс, щата Охайо. 

Втората позиция в класацията е за Пост Малоун и Морган Уолън с I Had Some Help. Продукцията слезе от върха на подреждането тази седмица, където остана в продължение на пет седмици.

Третото място в чарта е за Шабузи и сингълът A Bar Song (Tipsy).

Сабрина Карпентър е и на четвърта позиция с Espresso. 

В челната петица на чарта място намира и Томи Ричман с неговия хит Million Dollar Baby.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини