От х:

Днес в x:

Тимур Ибрям: Искам да вляза в националния отбор по бокс

Изображение 1 от 4

    Тимур Ибрян е един от младите спортисти, донесли успехи на Хасково и на своята школа. Възпитаникът на Спортно училище „Стефан Караджа“ и на едноименния боксов клуб преди дни спечели републиканска титла при младежите в категория до 60 кг. След завръщането си от Пловдив, където се проведе Държавното лично първенство, той отново е в залата с треньора си Лифат Скендер. Потърсихме Тимур за коментар за изминалия шампионат.

    „Състезанието мина добре. В първата среща играх срещу състезател от Варна, още в първия рунд го отказах. Вторият ми мач бе труден, излязох срещу представител на Русе, играхме три рунда, даже ми дадоха официално предупреждение в първи рунд, но бях много подготвен и победих с 3:0 съдийски гласа. В третия мач отказах още в първи рунд боксьор от столичния „Славия“. На финала момчето не се качи на ринга по негови си причини и ми дадоха служебна победа“, коментира шампионът от Хасково.

    Тимур сподели, че се е подготвял сериозно за първенството.

    „Тренирах много наистина. Всеки ден сутринта в 7 часа, ходих да бягам, после 16:30 часа идвах в залата, защото много искам да вляза в националния отбор и тренирах много, за да стана за втори път шампион на България“, допълни Тимур Ибрям.

    Време за почивка няма. Още с прибирането си в Хасково състезателят на БК „Стефан Караджа“ влезе в залата.

    „Още от началото на седмицата започвам да правя по две тренировки на ден. Утре пак съм в залата и така всеки ден. Няма спиране“, каза младият боксьор.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини