От х:

Днес в x:

Камен Тодоров: Изборите се решават в "Република" и Кавала

    Камен Тодоров, водач на листа на една от политически сили, гласува в 15,30 часа в 5 СИК в училище "Кирил и Методий". Той предпочете да даде своя вот машинно.

    "Гласувах за повече смели хора в Хасково. Изборите се решават в кв. "Република" и в Кавала. Първите са свръхактивни и мотивирани. Вторите абдикираха и предпочетоха гръцките плажове пред това да дадат гласа си", коментира Тодоров след вота.

    Той призова всички, които все още не са гласували да го направят. Защото е важно, а до края на изборния ден има достатъчно време.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ка
      кавалджиев
      16 -5
      19:12, 23 юни 2024
      Тоя пък ще каже,че половината Хасково е на Кавала!Тия хора са много нагли,и далече от действителноста!те си мислят,че всеки втори хасковлия има средства за разни Кавали!!!
      • Ти
        тина
        14 -4
        19:33, 23 юни 2024
        Значи много добре си живеем при управлението на сегашните,щом целия град е на почивка,и то извън страната!Бре бре бре,ашколсун на тия управляващи
    • 2
      Ав
      автогол
      15 -6
      19:31, 23 юни 2024
      Странно изказване на уж интелигентен човек.Значи свръх богатите хасковци се юрнаха в Гърция и затова има ниска избирателна активност.Дали е така?Естествено че причината е друга.Просто на хората вече не им пука,и предпочитат у дома на хладно,или на село,или пък по язовири и вили.
    • 3
      Ят
      Ятак
      5 0
      00:18, 24 юни 2024
      Всички сме на Кавала и правим кавали
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини