От х:

Днес в x:

85 000 бюлетини за вота в неделя са вече в Хасково

Изображение 1 от 6

    85 000 бюлетини за изборите за общински съветници в Хасково вече пристигнаха в областния град, видя екип на Haskovo.net.

    Заедно с тях, под полицейска охрана, са доставени и изборните книжа и ролките за машините. Те ще се съхраняват в кметството до събота, когато ще се раздават по график на секционните избирателни комисии в община Хасково.

    Избирателите ще могат да упражнят правото си на избор в общо 152 секции. Една от тях ще бъде в МБАЛ – Хасково, ще има и две подвижни секции.

    За разлика от изборите „2 в 1“ на 9 юни, сега няма да има секции в следствения арест и центъра по психично здраве в квартал „Болярово“.

    За извънредните избори за Общински съвет в Хасково се очакват и 135 машини. Те ще пристигнат под полицейска охрана и ще бъдат предоставени на комисиите в секциите в събота.

    Haskovo.net припомня, че до изборите в неделя, 23 юни се стигна след като съдът касира вота за Общински съвет. Това стана заради констатирани многобройни нарушения в протоколите и голям брой недействителни гласове.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ап
      Апчих
      3 0
      22:21, 20 юни 2024
      Разбра ли се кой печели или още не е нагласен резултата Вазелини фереджета или жълти китки герберски какво викат флашките
    • 2
      Ка
      Как става така???
      4 0
      08:44, 21 юни 2024
      Че децата на съдени за купуване на гласове сега бачкат в КОРЗ.
      Или е нарочно, да изпълнява момчето пък ние няма да закачаме тате ???
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини