От х:

Днес в x:

С нов интериор Първа поликлиника посреща пациентите си

Изображение 1 от 6

    Всички общи части на хасковската Първа поликлиника са ремонтирани. Очаква се дейностите да приключат окончателно до няколко дни.

    В обновени, по-светли коридори изчакват ред пациентите в Първа поликлиника. Ремонтът е започнал преди месец и е продължение на дейностите от миналата година.

    „Тогава направихме ремонт на всички кабинети, а сега респективно вече на общите части на поликлиниката. В края на краищата трябва да създаваме условия, които са комфортни и за пациентите, и за персонала“, каза пред екип на Haskovo.net управителят на лечебното заведение д-р Ясен Янев.

    Напълно реновирана е регистратурата, която посреща пациентите. На входа е поставена и нова табела. Очаква се дейностите да приключат окончателно до началото на следващата седмица. Ремонтът струва на поликлиниката около 100 000 лева. „До този момент всичко е със средства на поликлиниката. Ние ежегодно акумулираме средства, които са достатъчни за тези текущи ремонти. Те се появяват основно, защото поликлиниката от създаването си като Първа поликлиника досега не е била ремонтирана. Имаше остра нужда от това“, допълни д-р Янев.

    Според пациентите макар и козметичен, поликлиниката е имала нужда от ремонт. Хората са доволни, че сега общите части са по-светли и приветливи. „Аз много години не съм идвала в тази поликлиника и много ми харесва! Комфортно е, като изключим недовършените неща е много приятно, но казаха, че ремонтът ще приключи до няколко дни“, казва Марийка Вълчева, която изчакваше ред за преглед при кардиолог.

    След като Първа поликлиника е с изцяло обновен интериор, ръководството иска да ремонтира и фасадата на сградата, която не е обновявана от създаването на лечебното заведение. Поликлиниката има енергиен паспорт. „Вероятно предстоят и още малко дейности по пълната рехабилитация на поликлиниката. Тук ще ни трябва малко финансова помощ от Община Хасково, имаме единомислие в тази насока като идеен проект.“

    Надеждите са ремонтът на фасадата да започне догодина.

     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини