От х:

Днес в x:

Jon Bon Jovi потвърждава, че не може да тръгне на турне в подкрепа на новия албум „Forever“

Bon Jovi наскоро издадоха нов албум, „Forever“, но е малко вероятно групата да направи турне в негова подкрепа, поради продължаващото вокално възстановяване на Jon Bon Jovi.

Още през 2022 г. певецът се подложи на процедура, наречена медиализация на гласните струни, за да помогне на гласа му да възвърне правилната функция, но процесът на оздравяване е бавен.

По-рано тази година той отбеляза в интервю за Mix 104.1 Boston, че неговото „желание е да направи турне през следващата година, но аз все още се възстановявам от тежка операция“.

Сега Jon Bon Jovi каза пред The ​​Guardian, че все още не е готов.

„Работата е в процес на развитие“, обясни той. „Няма чудо. Не е като да има превключвател. Повече от способен съм да пея отново. Въпросът сега е: мога ли да го правя два часа и половина на вечер, четири нощи в седмицата? Отговорът е не“.

Jon Bon Jovi вече е отбелязвал, че участва в специални терапевтични сесии за гласа си, всички с цел в крайна сметка да се върне на пътя. „Ден след ден работя усилено върху това“, каза той пред Entertainment Tonight през април. „Нищо друго няма значение, докато не работя, за да стана по-добър. В този момент всичко зависи от Бог. Направих всичко, което мога да направя.“

Китаристът Richie Sambora, който посети Bon Jovi след операцията си, каза, че е готов да се присъедини отново към групата, ако Bon Jovi успее да се възстанови напълно: „Ако той си върне [гласа], ще отида да свиря.“

Дори турнето да не е опция в момента, Jon Bon Jovi казва, че е решен да продължи да работи. „Озарява те, когато си там“, каза той пред The ​​Guardian, за това да бъде пред публика. „Докато имам възможността, ще пиша песни и ще правя записи“.

Източник: rockthenight.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини