От х:

Днес в x:

Семра Салиф от Кърджали с нова титла за България на конкурс за красота

Изображение 1 от 6

    Красавицата от Кърджали спечели конкурса Miss Top Model Universe в Бейрут . Семра ( Semra )сбъдва мечтата си да стане известен модел с постоянство и много работа върху себе си. Тя печели 5 титли в този конкурс Miss Top Model Universe. Miss Universe Top Model 2024 Miss World Next Top Model 2022 Miss Europe 2020 Miss Tourism Continental 2021 Miss Fashion Tv 2018

    Възползвах се от ситуацията да задам няколко въпроса на красавицата от Кърджали която стана световно известна. да разбера повече любопитни факти за това какви мъже харесва тя?

    Здравейте Miss Universe Top Model, имате ли мъж в живота си? Не, все още не съм срещнала моя Крал. Какъв трябва да е той? Какви типажи мъже харесвате? Важно е да е силен в професионално отношение, успял в кариерата си и стъпил здраво на земята мъж. Добреее , а как ще изглежда той физически? Нека да дадем малко данни на читателите ни ако решат да се пробват. Висок, атлетичен, поддържан оказваш много внимание на външния си вид. С една дума джентълмен. А как поддържате формата си? Какво ядете , какво правите през деня, дайте малко тайни за това прекрасно тяло? Първо вегатярвнка съм, ям само продукти които са Био и то всичко в строго определени количества. Работя върху тялото си всеки ден. Ставам в 7:00 отивам да спортувам в фитнес залата два часа, после чета книги , обяд, имам и задължителна почивка скед обяд. След това медитирам и отделям време за себе си, лични неща. Заспивам към 23:00 часа. Какви съвети бихте дали на момичетата искащи да тръгнат по вашия път? -Първо, трябва да имат идеални пропорции на тялото си. - Второ, трябва да получат нужното професионално обучение. - Да умеят да подбират аксесоарите и как те да бъдат съчетани така, че да бъдат приятни за окото и да създават добра визив. - да подържат лицето ви винаги и да бъдат усмихнати и позитивни. - да бъдат дисциплинирани и стриктни. - да могат да изпълняват хореографиите на сцената. - да се развиват във всяко отношение. - да се присъединят в модна агенция и да участват в конкурси. - да бъдат високи най малко 175 см. - да притежават дълги крака , нещо което също е стеого изискване за успех. Всичко могат да постигнат развивайки се а за това трябва да имат силно желание което ще им бъде и силен мотив за успех. Доста строго звучи. Кога е следващата ви проява? В Дубай ще бъда другият месец( юли) ще участвам в Dubai Fashion Week. Благодаря за интервюто, ще чакаме да видим и следващите ви успехи.

    09.06.2024 Нюркян Мехмедали

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини