От х:

Днес в x:

Атанас Зафиров: Гласувах за мирна, социална, справедлива и правова България

Изображение 1 от 2

    Днес правото си на глас в Хасково упражни и кандидатът за народен представител Атанас Зафиров. Той гласува в секция номер 24.

    „Гласувах в 24-та секция, в червената училищна стая, гласувах за мирна, социална, справедлива и правова България. Гласувах за партия и хора, които показаха, че могат да изпълняват своите обещания, които показаха, че не влизат в сглобки, в задкулисия и в мафиотски договорки. Гласувах най-вече за това България наистина да бъде една правова и мирна държава. Искам да се обърна към всички леви избиратели, вече вървят социологически проучвания, вървят екзитполове, видимо е, че в следващия парламент ще има само един представител на лявото в България, затова се обръщам към всички тези ляво мислещи хора, които до момента не са гласували, до края на деня да гласуват с разум, да гласуват за партията и коалицията, която има шанс единствено да представлява лявото в България“, заяви Зафиров.

    Той допълни, че е важно, че днес гласуваме и за евродепутати. Зафиров коментира, че към ден днешен на масата е съдбата не само на една партия или на България, а на цяла Европа.

    „Затова аз гласувах за хора, които са доказали, че могат да защитават преди всичко българския национален интерес и които са готови да отстояват каузата на мира и социалната справедливост“.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ка
      Кауня
      3 0
      22:02, 9 юни 2024
      Значи си от "😂К..У....Р...не ли я партия"😂
    • 2
      Ка
      Кака КУРИ иска КЕШ
      2 0
      22:34, 9 юни 2024
      Свиня
    • 3
      Бургазлията отново ще търка депутатсата банка и ще яде евтини кюфтета ! Останалите местни кандидати ще почакат до следващите избори.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини