От х:

Днес в x:

Георги Георгиев: Гласувах за това България да има по-добро бъдеще!

    Кандидатът за народен представител Георги Георгиев упражни правото си на глас в секция номер 98. Той заяви, че гласува за това България да има по-добро бъдеще.

    „Гласувах да има мир в държавата ни, просперитет и развитие. Защото Западът се опитва да ни вкара в един военен конфликт, който не е наш и ние много внимателно трябва да направим своя избор днес. Гласувах за това да запазим българската енергетика, да не се поддаваме на манипулациите, които се извършат отвън към нашата държава. Гласувах за това в Европейския съюз да се чува гласът на българския гражданин, на българския народ. Също така гласувах да спрем миграционния натиск, който е над българската държава и над ЕС. Също така гласувах за това да не бъдем задната скорост на ЕС, трябва да бъдем като равноправни членове, да застанем на масата и да предоговорим условията си за членство с ЕС“, каза Георгиев и призова хората да излязат и да гласуват.

    „Гласът на хората е важен! Денят на протест е днес. Крайно време е да спрем този престъпен преход, който продължава вече 35 години в нашата държава и който изгони над 2 млн. души от нашата родина. Повече така не може, днес е моментът, в който всеки един български гражданин трябва да даде своя глас“, допълни кандидат-депутатът.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Де
      Делчо Николов
      11 -1
      13:04, 9 юни 2024
      Страхотен човек готов винаги да помогне затова заслужава човек да го подкрепи
    • 2
      Ру
      Румен
      0 -2
      17:09, 9 юни 2024
      Кой е този? За първи път го виждам! И защо не е с брада, вече така е модерно...
      • Ка
        Кауня
        0 -1
        21:58, 9 юни 2024
        Смешник някакъв! Демек гласувал за себе си!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини