От х:

Днес в x:

Безплатно проверяват зрителната острота в оптика VISION на 18 юни

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

На 18 юни (вторник) в оптика VISION (гр. Хасково, ул. „Патриарх Евтимий“ 1) ще се проведат безплатни профилактични прегледи за проверка на зрителната острота.

„Висококвалифицираните ни специалисти ще преглеждат желаещите от 9:30 до 17:00 часа. Необходимо е предварително записване на тел. 038/536062.

В оптиката предлагаме и богата колекция от диоптрични рамки и слънчеви очила, които съчетават модните тенденции и безупречното качество, което всеки един от нас търси да открие. Нашите експерти ще направят детайлна оценка на индивидуалните нужди и предпочитания на всеки. Предпазете очите си от вредното въздействие на слънчевите лъчи и облъчването от дигитални устройства“, казват от хасковската оптика.

В деня на профилактичните прегледи във VISION посрещат и с горещи оферти за всички ценители на висококачествените диоптрични и слънчеви очила. А ето и някой от тях: отстъпка в размер на – 35% на всички прогресивни стъкла, в допълнение, напълно безплатно, и новото кристално покритие, което прави повърхността по-лесна за почистване и дава по-голяма прозрачност на стъклата.

„Вие - нашите клиенти и пациенти, сте тези, които ни карат да израстваме и с всеки изминал ден да надграждаме услугите и асортимента си, за да можем да отговорим на Вашите нужди и желания. Нашата мисия е да помагаме на хората да виждат по-добре, а с това да повишат и качеството си на живот. Независимо от възрастта и проблемите със зрението - ние имаме решение. Нека заедно се погрижим за Вашите очи. Запазете своя час за преглед и заповядайте на консултация.

Оптика VISION разполага с екип от доказани специалисти, модерна апаратура и работи със Здравната каса.

 

Видеа по темата

Последни новини