От х:

Днес в x:

Приключва ли Алекс Ван Хален с музиката?

Изображение 1 от 2

    Бившият басист на Van Halen Майкъл Антъни коментира новината от миналия месец, че Алекс Ван Хален очевидно разпродава цялото си музикално оборудване – нещо, което феновете приемат за знак, че барабанистът се оттегля от музиката завинаги.

    В актуално интервю с Антъни Ultimate-Guitar.com го попита дали е бил скоро в контакт с Алекс и какво мисли за действията му: „Не сме се чували с Алекс от известно време, може би около година. Всъщност му писах смс за рождения ден през май, но той така и не ми отговори“, коментира басистът. „Но да, бях много изненадан да чуя за търга, пратиха ми линк и по всичко изглежда, че той разпродава всичко, до последната палка. Така че не знам, не мога да ви кажа. Знам, че още не е преживял смъртта на Еди. И реално, Еди е единственият човек, с когото той някога е свирил.“

    В описанието на търга на Backstage Auctions, който вече тече, се казва: „Невероятна чест е да представляваме един от най-великите рок барабанисти на всички времена и сме безкрайно развълнувани. Алекс е причината толкова много хора да хванат палките и този търг е фантастична възможност да видим как толкова много от инструментите му ще намерят новите си домове. Всеки от експонатите е обвит в дебел слой магически алексов прах и се надяваме, че ще донесе безкрайна радост и вълнение на бъдещите си собственици“.

    Източник: radio1rock.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини