От х:

Днес в x:

Мъж уби жена си с дървен кол и опита да се обеси

57-годишен мъж уби с кол 55-годишната си съпруга в тополовградското село Хлябово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Сигнал за случая е подаден в 6:55 часа вчера в Районното управление в Тополовград от 34-годишния им син. Той съобщил за възникнал инцидент в имот, намиращ се в землището на Хлябово в посока село Орлов дол.

Пристигналите на място полицаи и екип на Спешна медицинска помощ установили на входа на двора таткото, лежащ на земята със затруднено дишане. В близост била мъртвата му жена, която имала видима рана на главата.

В резултат на проведен първоначален разговор с 57-годишния мъж е установено, че след възникнал скандал между двамата, той е ударил съпругата си с дървен кол по главата, в резултат на което е настъпила смъртта й. Обадил се на сина си, уведомил го за случилото се, след което направил опит за самоубийство чрез обесване.

Таткото е задържан за срок до 72-часа с постановление на Окръжна прокуратура Ямбол. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това е второ убийство в рамките на два дни. Припомняме, че в неделя син уби баща си си в Симеоновград и после се самоуби, хвърляйки се пред влака.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Bl
    Blessings
    18 -3
    12:28, 4 юни 2024
    35 години демокрация. Да ви е честита!
  • 2
    Хи
    Химената
    13 -1
    13:25, 4 юни 2024
    Мачкай Бойче ! Пребий ги , чупи им гръбнаците на амебите които гласуват за теб.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини