От х:

Днес в x:

Adam Lambert пусна две парчета от своето предстоящо EP, чуйте „Lube“ и „Wet Dream“

И двете песни са за връзката и безстрашното превръщане на фантазията в реалност“

Adam Lambert представи два нови сингъла днес (31 май), „Lube“ и „Wet Dream“, които са взети от ново, предстоящо EP. Чуйте ги по-долу.

В изявление за новите сингли се казва, че те са „изследване на сексуалността и освобождението“ и улавят „същността на съвременната странна култура с пулсиращи ритми и знойни текстове“. Синглите са част от новото му EP, „Afters“, което пристига чрез The Orchard на 19 юли – можете да поръчате предварително/запазите EP-то тук.

Говорейки за новите песни, Lambert каза: „Създадох и двете песни със скъпи приятели и сесиите бяха пълни със смях и радост. Свободата, с която написахме тези текстове, е доказателство за нова глава в моето изкуство, където отказвам да редактирам или филтрирам себе си. И двете песни са за връзката и безстрашното превръщане на фантазията в реалност”.

Говорейки за своите вдъхновения за EP-то, Lambert добавя: „Създаването на „Afters“ беше толкова освобождаващо преживяване, тъй като избрах да създам EP с хаус музика, която е безспорно странна и сексуално позитивна.

„Организирам много домашни партита и целта ми беше да създам саундтрак, вдъхновен от дивите нощи, давайки глас на хедонистичните желания и подвизи на нашите общности. Чувствайки се по-уверен от всякога, исках да бъда безсрамно суров и истински със слушателя. „Afters“ има за цел да ви накара да се движите, да се потите, да фантазирате и да се свързвате!“

Източник: rockthenight.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини