От х:

Днес в x:

БСП с грижа за всеки човек и визия за развитието на малките общини

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    В Симеоновград се проведе среща с граждани, на която бе представена листата с кандидати за народни представители на Коалиция „БСП за България“ за 29-ти МИР Хасково. На срещата присъстваха водачът на листата Атанас Зафиров, втората в листата Смиляна Нитова и още от кандидатите на коалицията. Те представиха политиките, които ще защитават в следващото Народно събрание. В диалога бе подчертано, че отстояването на достоен живот и грижа за всеки човек е основен приоритет за БСП.

    Гражданите бяха активни, зададоха ред въпроси. Водеща бе дискусията за развитието на малките населени места в региона.

    "Това ще стане с последователна политика, подготвени и достойни представители, които ще изпратим в Народното събрание и Европейския парламент."

    В Свиленград бе следващата от поредица срещи в региона, на които бе представена листата с кандидати за народни представители за 29-ти Многомандатен избирателен район – Хасково на Коалиция „БСП за България“ с водач Атанас Зафиров.

    Дискутираха се въпроси касаещи региона. Кандидатите акцентираха, че социалната политика е водеща за БСП. В управленската програма са застъпени още условия за достъпно и качествено образование, здравеопазване, стратегии за устойчиво енергийно развитие и икономика. Военните конфликти да се решават по дипломатичен начин.

    Топло посрещане и хубав разговор за държавността, обществото, морала… проведохме в Свиленград, коментира водачът Атанас Зафиров. Разчитаме на диалога с избирателите. Уверяваме ги, че каквото обещаем – изпълняваме, допълни Смиляна Нитова, втора в листата.

    БСП е единствената партия, която води последователна политика с грижа за хората ЗА ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ В МИРНА ЕВРОПА!
    Подкрепете ни с бюлетина №24.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини