От х:

Днес в x:

Велосипедист, пешеходец и водач пострадаха при катастрофи в Хасково и Димитровград

Трима души пострадаха при три катастрофи в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Велосипедист е пострадал леко в пътен инцидент в Димитровград. Произшествието е станало вчера в 9 часа на кръстовището между улиците „Бузлуджа“ и „Панорамен път“. 83-годишен велосипедист не е спрял на знак „Стоп“ и се е ударил в задна лява част на лек автомобил „Тойота“, шофиран от 70-годишен. Двамата участници напуснали местопроизшествието и не останали на място до пристигане на органите на пътна полиция. От удара е пострадал леко колоездачът, прегледан и освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

Вчера в Хасково са осъществени 2 катастрофи. Първата е в 16:45 часа на улица „Цар Калоян“, където 14-годишен внезапно е изскочил на платното и се е ударил в преминаващ лек автомобил „Шкода“, управляван от 27-годишна. Пострадалото момче е прегледано и освободено за лечение в дома си.

В 22,45 часа на кръстовището между булевардите „Васил Левски“ и „Съединение“, 51-годишен димитровградчанин се е движил с „Опел“, като е бил без предимство и се е ударил в „Сеат“ с водач хасковлийка на 66 г. Жената е прегледана и освободена. Съставен е акт на виновния водач.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини