От х:

Днес в x:

Snow Patrol обявявиха излизането на чисто нов албум, озаглавен „The Forest Is The Path“

. Студийният проект е първият на ирландската група от шест години насам- Предишният беше „Wildness“ и излезе през далечната вече 2018 година. Новият ще бъде издаден на 13 септември. Той е продуциран от Фрейзър Ти Смит, който е работил съвместно с изпълнители като Адел. Триото Гари Лайтбоди, Нейтън Конъли и Джони Макдейвид предлагат първи поглед към необикновения си нов проект със сингъла „The Beginning“ и обявяват подробности за турне във Великобритания, Ирландия и Европа през тази есен и зимата на 2025 година.

„The Forest Is The Path“ е написан от Гари, Нейтън и Джони. Включва дванадесет песни, а обложката на колекцията и сингъла са картини на вокалиста Гари. „The Beginning“ е основата на албума, създаден по време на пътуване до Съмърсет.

„Песента е с това разтърсващо качество, при което имаш чувството, че виждаш в нечия душа. „The Forest is the Path“ е албум, в чиито корени са размисълът, интроспекцията и питането. Един от основните му градивни елементи е идеята за любовта през дистанцията на времето. Не съм имал връзка от много дълго време, 10 или повече години, така че любовта от разстояние за мен означаваше начина, по който една връзка седи в паметта ти, да речем, 10 години,“ отровеничи Гари. Това е тема, която е разгледана безпогрешно в „The Beginning“.

„Мисля за различни грешки, за всяка болка, която може да съм причинил, от място, където вече нищо не боли, освен споменът, когато го върнеш обратно в съзнанието си. Самият спомен е пълен с болка, но всичко около него не е. Държиш в ръката си това огнено кълбо, но сега си с предпазни ръкавици, “ продължава певецът.

„Snow Patrol“ обявиха и турне с 8 дати в Обединеното кралство и Ирландия, както и дати в Европа през януари и февруари 2025 г. Феновете, които направят предварителна поръчка на „The Forest Is The Path“ от официалния магазин на „Snow Patrol“, ще получат достъп до предварителната продажба на турнето в сряда, 5 юни, в 10 ч. Билетите ще бъдат пуснати в обща продажба – в петък, 7 юни, в 10 часа. Преди време бандата подгряваше „Ю Ту“.

Датите на турнето са:

Jan 30th Paris Olympia

Feb 1st Zurich The Hall

Feb 2nd Frankfurt Myticket Jahrhunderthalle

Feb 4th Munich Zenith

Feb 5th Berlin Tempodrom

Feb 7th Dusseldorf Mitshubishi Electric Halle

Feb 8th Amsterdam Ziggo Dome

Feb 9th Brussels Forest National

Feb 15th London O2

Feb 16th Birmingham Resorts World Arena

Feb 18th Cardiff Utilita Arena

Feb 19th Hull Connexin Live

Feb 21st Glasgow OVO Hydro

Feb 22nd Manchester Co-op Live Arena

Feb 25th Dublin 3Arena

Feb 27th Belfast SSE Arena

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Видеа по темата

Последни новини