От х:

Днес в x:

Незаконен добив на дървесина засякоха полицаи от Крумовград

Проверка за незаконен добив на дървесина е започната в РУ-Крумовград. В двора на жител на общината полицейски служители открили черен бор, немаркиран с контролна горска марка. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Специализирани операции. Незаконен превоз на животни е установен от полицейски служители на РУ-Кирково при специализирана операция за противодействие на нарушенията, свързани с горските, дивечовите и рибните ресурси и опазване на обществения ред при прибиране на селскостопанската продукция. При проверка на 6 моторни превозни средства е констатирано, че превозват 17 броя домашни животни без ушни марки и без необходимите документи за транспорт. Установено е, че се предлагат за продажба птици без необходимите документи. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните, участващи в операцията, са взели отношение по компетентност за констатираните административни нарушения.

ПТП. Тази нощ в Кърджали 19-годишен водач на „Мерцедес“ загубил контрол над управлението и се ударил в мантинела. Направените тестове за алкохол и наркотици са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Пожари. Сигнал за пожар в електрическо табло на къща в Момчилград е подаден вчера в 20,45 часа. Изпратеният екип на РСПБЗН в града спрял електрозахранването. Изгоряло е таблото. Късо съединение е причина за пожара.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини