От х:

Днес в x:

Христо Стоянов изгоря за последния кръг от футболното първенство

В събота от 18:00 часа „Саяна Хасково“ приема „Ботев II“ в среща от последния 38-ми кръг на Трета Югоизточна лига. Мачът е от изключително важно значение за хасковлии. При победа тимът има шансове да се класира директно във Втора лига. Това обаче ще стане при положение, че „Несебър“ загуби домакинството си на „Родопа“. Със сигурност двубоят за червено-белите ще пропусне Христо Стоянов. Той изгоря за срещата след червения си картон, получен при победата над „Родопа“ в миналия кръг.

„Трябва да победим отбора на „Ботев“, за да запазим второто място в крайното класиране. Нашата задача е да спечелим предстоящия двубой“, коментира членът на Управителния съвет на ФК „Саяна Хасково“ Делчо Корчев. Той допълни, че в състава на този етап няма контузени играчи и всички ще са налице за срещата с „Ботев II“.

Освен първото място в лигата и второто може да осигури класиране на „Саяна Хасково“ в по-горната група. Това ще стане при положение, че „Литекс“ се откаже от участие във втория ешелон на родния футбол. Както е известно бизнесменът Гриша Ганчев напусна клуба от Ловеч и сега около бъдещето на „Литекс“ има много неясноти.

„В четвъртък трябва да има среща, на която ще стане ясно дали Община Ловеч ще може да издържа клуба във Втора лига или той ще стартира участие в третото ниво на родния футбол“, коментира за екипа ни още Делчо Корчев.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини